miercuri, 11 noiembrie 2009

dintemirice la Targul de handmade ASID

multumesc tuturor fetelor care si'au facut cumparaturile de la "dintemirice", aici sunt 2 dintre ele
Asociatia Studentilor la Istorie „Dacia” (ASID) organizeaza a doua editie a “Târgul de Handmade ASID”, în perioada 8-10 decembrie 2009, în pasajul pietonal de la statia de metrou Universitate. Expozitia cu vânzare va fi deschisa vizitatorilor între orele 10:00 – 19:00, intrarea este libera.

Aflat la a doua editie, evenimentul se desfasoara sub forma unui târg, pe parcursul a trei zile, în care peste 50 artisti vor expune produse lucrate manual. Târgul de Handmade ASID se adreseaza comunitatii bucurestene interesata de fenomenul handmade, consolindând relatia dintre mediul studentesc si comunitatea handmade într-un mediu diferit – metroul, ca mijloc de transport public urban.

Târgul de Handmade ASID aduce un element de noutate în peisajul evenimentelor de gen, fiind primul târg organizat într-unul din pasajele pietonale ale metroului bucurestean, organizatorii estimând ca eveniment va fi unul dintre cele mai importante, atât ca amploare cât si numarul de vizitatori.

Evenimentul beneficiază de sprijinul Primăriei Municipiului Bucureşti şi de cel al partenerilor media: Zoom Tv, Uniunea Studenţilor din România, Port.ro, Metropotam, Lume Bună, Pubbing.ro, Kudika, Garbo, 121.ro, Dob.ro, Pro Youth, Rfb.ro, Biz Campus, Bucharest-Guide, Going Out Lifestyle.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu